Nadrilekar pedofil iz Niša tvrdi da je impotentan

Zbog sumnje da 12-godišnji dečak nije jedina žrtva, policija poziva sve koji ga prepoznaju sa fotografije da ga prijave, ukoliko im je uzimao novac ili zlostavljao decu

  • 2

Nišlija Predrag Nikolić (74), koji je uhapšen zbog sumnje da je jednog dvanaestogodišnjeg mališana romske nacionalnosti pokušao da prinudi na oralni seks, na saslušanju pred istražnim organima tvrdio je da je impotentan, saznaje Telegraf rs.

On je tog mališana i njegovog brata primio kod sebe u kuću jer je uživao poverenje njihovih roditelja, kojima je obećao da će decu izlečiti od noćnog mokrenja.

- Obećao je da će im kupovati čokolade i voditi ih na bazen, pa su deca ostala u njegovoj kući. Međutim, on je pokušao da dvanaestogodišnjaka prisili da ga oralno zadovolji, ali mu se dečak istrgao i pobegao kod roditelja koji su ga prijavili policiji - kaže naš sagovornik u niškoj policiji.

Nikolić ima podebeli kriminalni dosije. Nekoliko puta je osuđivan za razna dela, uključujući nadrilekarstvo i prevare, a pre osam godina izrečena mu je dvogodišnja zatvorska kazna zbog bludnih radnji nad sedam maloletnika mlađih od četrnaest godina.

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, Nikolić se predstavljao kao psihoterapet sa diplomama iz Nemačke i Italije. Tvrdio je da je bio asistent jednom zagrebačkom neurohirurgu, koji ga je naučio metodi lečenja noćnog mokrenja. U Nišu je otvorio prijemnu ordinaciju, ali je decu “lečio” u iznajmljenoj kući u okolini.

Pošto bi zadobio poverenje njihovih roditelja, kojima bi pokazao kako će decu lečiti, on bi mališane danima zadržavao u svojoj kući. Međutim, kako je utvrdio sud, dvadeset do trideset puta je deci gurao u čmar metalni prdmet dužine 15 centimetara i debljine palca odraslog čoveka, zahtevajući od druge dece da to gledaju i onanišu. Dodirivao ih je po polnim organima, spavao sa njima nag, tražio od njih da ga ljube i dodiiruju po genitalijama.

Jednom mališanu je predmet u obliku prstena navukao na penis, a čak je decu “obučavao” da to rade jedni drugima. Policija je u njegovoj kući pronašla čitav arsenal seksualnih pomagala kao i fotografije nage dece.

Nikolić je na suđenju priznao ove navode, ali je tvrdio da je to sve radio u svrhu lečenje, jer se na taj način “jača urogenitalna muskulatura”. Međutim, osuđen je zbog bludnih radnji, ali i nadrilekarstva jer je terapije naplaćivao po nekoliko stotina evra.

Nakon što je odležao zatvorsku kaznu, Nikolić je ponovo počeo da objavljuje oglase u kojima je tvrdio da decu i odrasle leči od mucanja, noćnog mokrenja, zavisnosti od narkotika i kompjutera, te da pomaže postizanju uspeha u školi, u muzici i slično.

Sumnja se da ima još oštećenih, pa policija poziva one koji ga prepoznaju sa fotografije da ga prijave, ukoliko im je uzimao novac ili zlostavljao decu.

(V. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    4. avgust 2012 | 23:06

    Sto reci, opet povratnik u vrsenju zlocina, i opet ce kazna biti toliko duga da se ziv i zdrav ponovo vrati po sirotinjsku decu!!!!!! Steta sto ne napada bogatije onda bi ostao duze u zatvoru?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA