POSLE PISANJA TELEGRAFA: Uhapšena banda koja je krala zlatne lančiće sa vratova Beograđanki!

Marko B. (31) i Vladimir B. (30) uhapšeni su danas pod sumnjom da su tokom juna i jula krali lančiće po Beogradu. Telegraf.rs je pre dva meseca nakon što su se pokradene žene javile redakciji ukazao na ovaj problem, ali osumnjičene osobe su tek sada uhapšene

  • 0

Nakon dva meseca od pisanja Telegrafa o krađi zlatnih lančića sa vratova Beograđanki, pravda je zadovoljena! Naime, dvojica muškaraca Marko B. (31) i Vladimir B. (30) uhapšeni su danas pod sumnjom da su tokom juna i jula krali lančiće po Beogradu.

Beogradska policija lišila je slobode i privela dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile 20 krivičnih dela teške krađe na drzak način, saopštio je danas MUP.

Kako je navedeno, uhapšeni su tokom juna i jula, na teritoriji Beograda, na ulicama presretali starije ženske osobe. Informacije o krađi lančića Telegrafu je pre dva meseca prijavila beograđanka koja je prisustvovala jednoj od krađa, a žrtva je bila starija gospođa koja je, podsećamo, bila pokradena na teritoriji opštine Zvezdara.

Osumnjičeni su lančiće prodavali u zlatarama kao lomljeno zlato, a novcem koji su dobijali kupovali su opojna sredstva, navedeno je u saopštenju.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA