ŠOKANTNO: "Pop sa lopatom" iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

U dvorištu Centra za odvikavanje od droge, sveštenik Branislav Peranović udario štićenika Nebojšu Zarupca šipkom u glavu misleći da sa sobom nosi drogu i usmrtio ga na licu mesta

  • 62

Večeras oko 22:20 u Jadranskoj Lešnici, opština Loznica, u dvorištu centra za odvikavanje od droge, posumnjavši da je štićenik Nebojša Zarubac (39) uneo drogu, sveštenik Branislav Peranović (55) mu je zadao udarac šipkom u predelu glave i usmrtio ga na licu mesta.

- Branislav Peranović je lišen slobode i uviđaj je u toku - izjavio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Otac Branislav je javnosti postao poznat pre tri godine, kad se pojavio snimak iz rehabilitacionog centra "Crna reka", gde je bio upravnik.  Na snimku se videlo da on i njegov saradnik tuku štićenike lopatama i pesnicama. Jedan deo javnosti bio je zgrožen, dok je drugi podržavao ovakve metode lečenja narkomana.

Branislav Peranović je mesto upravnika rehabilitacionog centra "Crna reka" napustio samoinicijativno pre tri godine, a 2010. godine došao je u Jadransku Lešnicu, gde je postao upravnik centra za odvikavanje od bolesti zavisnosti "Sretenje".

Pogledajte metode lečenja narkomanije u "Crnoj reci".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Staljin

    7. avgust 2012 | 02:03

    Dakle, najmanje 10 godina i katanac na sve crkvene institucije u Srbiji, fasisti breee.

  • Davor

    7. avgust 2012 | 01:47

    Bas me zanima gde su sad oni likovi koji su branili ove batinase kad je bila frka u Crnoj Reci? Da vidim sta sad imaju da kazu!?

  • s

    7. avgust 2012 | 09:08

    Tako je to kada u jednoj državi popovi leče narkomančine! Popovi su u politici, popovi "leče",popovi daju blagoslov u ratu da se ubija i gine,popovi su uz narod a skinuše kožu s leđa tom istom narodu kada je krštenje,parastos,sahrana...! Nema većih lažova i manipulanata od njih!!! Popovi su ti koji teraju narod od vere. Najteže je naći popa koji veruje u Boga. Oni sebe nazivaju pastirima što znači da smo mi,narod,ovce! Još pruži ruku,onu kojom samo uzima,da je poljubim!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA