NJUZVIK: Srpski restoran u 100 najboljih na svetu (FOTO)

Omiljenja njujorška "Kafana" Novaka Đokovića i njen specijalitet "cevapi with onions" ušli na prestižnu listu. Ovaj restoran među pet najboljih u Njujorku

  • 0

Popularni njujorški nedeljnik "Njuzvik" objavio je nedavno listu u kojoj je 101 najbolje mesto za jelo na svetu. Na ovoj prestižnoj listi našao se i jedan srpski restoran, ili bolje reći kafana. U pitanju je njujorški restoran  “Kafana” , koji u ponudi ima specijalitete srpske kuhinje. Vlasnik ovog kulinarskog objekta je izvesni Beograđanin Vladimir Ocokoljić.

“Kafana” je, takođe, ušla u pet najboljih njujorških restorana. Gabrijela Hemilton, vlasnica restorana “Prune”, koji se takođe nalazi u “Velikoj jabuci”, dala je pohvalnu kritiku za ovaj srpski objekat u SAD-u.

Kao što ste mogli da primetite,ime restorana “Kafana” našlo se na naslovnoj strani “Njuzivika”, uz njihov specijalitet kuće – ćevapi sa lukom (eng. cevapi with onions).

Pre skoro godinu dana, ovaj srpski restoran ugostio je naše tenisere: Novaka Đokovića,Viktora Troickog, Janka Tipsarević, Nenada Zimonjića i Dušana Vemića, koji su bili u društvu Biljanje Tipsarević, Jelene Ristić i kondicionog trenera Miloša Jelisavčića. Oni su pred nastup na “US Open”-u uživali uz tradicionalne specijalitete naše zemlje, kao i uz muziku iz ovih krajeva.

 Novak je tada ostavio sledeći komentar:

(Telegraf.rs/foto: Fejsbuk/Novak Đoković WhoSay)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA