GO-GO IGRAČICA IZ GUČE ZA TELEGRAF: Političar mi je dao 200 evra samo da sedim sa njim

- Jedan političar iz vlasti došao je na moj nastup u društvu svojih kolega i uživao u mom igranju. Dok sam igrala stalno me je gledao i povremeno mi slao piće da se osvežim, a kada se nastup završio, kulturno mi je prišao i ponudio mi 200 evra samo da sedim u njegovom društvu - prepričava nam go-go igračica Ivana

  • 4

Jedna od atrakcija Sabora trubača u Guči, pored orkestara, piva i pečenja, jesu i nastupi  go-go igračica u brojnim lokalima u centru tog mesta. Kako za Telegraf priča jedna od njih, za jedan nastup u večernjim časovima ove "zvezde sabora" dobiju i do 400 evra.

Go-go igračica Ivana (22) iz Vršca za Telegraf kaže da već nekoliko godina nastupa u lokalima na Saboru trubača, i dodaje da se uvek rado odaziva pozivima u Guču, jer je, kako kaže, tu zagarantovana "dobra zarada".

- Već nekoliko godina nastupam u lokalima za vreme Sabora u Guči. Uvek se obradujem takvim pozivima jer je dobra zarada na ovoj manifestaciji zagarantovana - kaže ona.

Ivana nam ekskluzivno otkriva da za vreme sabora svojom igrom zaradi i do 400 evra za jedno veče.

- Ovde dolaze svakakvi ljudi, od onih sa zmijom u džepu, do ekstra bogate gospode, koja ne žali da potrošinovac za dobar provod i nastup. Ja ovde imam dobru zaradu, trudim se da ih sve zadovoljim i da ih svojom igrom oduševim, a što se zarade tiče, za jedno veče zaradim i do 400 evra - tvrdi ona.

Ona nam kaže da su političari česti gosti na njenim nastupima, ali ne želi da otkriva njihova imena, i dodaje da su oni "veliki kavaljeri" kada je plaćanje u pitanju.

- Ponavljam, na moje nastupe dolaze svi, pa tako nije retkost ni da među posetiocima bude i neko od političara iz vrha vlasti. Oni su tada uglavnom veliki kavaljeri i nisu škrti kada treba da se plati - tvrdi ona.

Ivana nam prepričava jednu od anegdota koja je vezana za galantne političare iz vlasti na njenim nastupima.

- Jedan političar iz vlasti došao je na moj nastup u društvu svojih kolega i uživao u mom igranju. Dok sam igrala stalno me je gledao i povremeno mi slao piće da se osvežim, a kada se nastup završio, kulturno je prišao i ponudio mi je 200 evra samo da sedim u njegovom društvu. Pristala sam, svi su bili veoma kulturni, a na kraju sam, kao što je i rečeno, dobila svoj novac - prepričava nam ova go-go igračica, čiji je nastup u Guči privukao veliku pažnju posetilaca ove manifestacije.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    11. avgust 2012 | 07:07

    Cinjenicu da zaradjujes i do 400 evra za jedno vece si mogla maskirati tvrdeci suprotno. No ko sam ja da ti solim pamet, jedino sto od mene ne bi dobila dinara zbog te izjave. Neznam ko li ti veruje da si dobila od politicara 200 evra da samo sedis u njegovom drustvu ?! Taj isti politicar ako misli iduce godine svratiti u Gucu tvoje drustvo ce mu biti suvisno i to zbog tvog jezika. Ako si trazila potvrdu da si dobra riba, to se radi na sasma drugaciji nacin.

  • hm

    11. avgust 2012 | 04:09

    A šta je njemu 200 evra? Ala se primila... Političari nisu škrti... Nisu, kad su toliki lopovi da imaju da bacaju 200 evra (nečiju mesečnu platu) na go-go igračicu!

  • tanja

    28. oktobar 2012 | 01:38

    obicna prostitutka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA