SPLIT `85: Seksepil na sve strane! (FOTO)

Pogledajte foto-galeriju koju je pre 32 godine napravio čuveni Feđa Klarić i uverite se zašto su Splićanke bile i ostale među najlepšim ženama na ovim prostorima

  • 1

Poznati hrvatski modni sajt "Modakomoda" objavio je galeriju fotografija od pre 32 godine, koje su nastale na splitskoj Rivi, gde su zabeležene neke od najprivlačnijih žena koje su se tih dana šetale ovim delom jadranske rivijere.

One su deo izložbe čuvenog fotografa Feđe Klarića "Split 1985. godine".

Iako je od tih godina mnogo vode proteklo Jadranom, ove fotografije definitivno potvrđuju da ni tada ovaj turistički biser eks-Jugoslavije nije oskudevao kada je reč o prelepim ženama.

Kao ni danas, uostalom.

(I. M. / Izvor: Modakomoda.hr, Foto: Feđa Klarić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    11. avgust 2012 | 23:36

    bila je to divna zemlja,lepih i dobrih ljudi,cobani su cuvali ovce,paori orali njivu,polupismeni radnici bili u fabrici,i svi su bili srecni!sada su svi gore navedeni u beogradu,fizionomije su takve da covek pomisli da je u kurdistanu sa bosanskim kao sluzbenim jezikom, molim ove iz cerna da zarotiraju kuglu 30g unazad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA