MONSTRUOZNO: Pijan silovao ćerku, pa otišao da spava!

Laslo Č. (50) iz Kanjiže uhapšen zbog sumnje da je pijan silovao svoju ćerku I. B. (22), a kada je završio šta je hteo, mirno je otišao da spava

  • 3

Policija iz Kanjiže uhapsila je Lasla Č. (50) iz ovog grada i privela ga istražnom sudiji Višeg suda u Subotici zbog sumnje da je pijan silovao svoju ćerku I. B. (22).

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, devojka je juče po podne došla da poseti oca koji je sedeo u kuhinji kuće sam i prilično pijan. Neko vreme su proveli u razgovoru, a onda je Laslo pozvao ćerku u dnevnu sobu gde joj je, navodno, naredio da se skine.

- I. B. je pokušala da izađe iz sobe, ali ju je otac sprečio. Prvo joj je zapretio da će je ubiti, a onda ju je oborio na pod i silovao - kaže za "Informer" izvor blizak istrazi.

Čim je završio šta je hteo, Laslo je, navodno, mirno otišao da spava, a devojka je potpuno izbezumljena došla do policijske stanice i ispričala šta se desilo. Odmah posle toga policija je probudila Lasla i privela ga.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko Bitan

    13. avgust 2012 | 10:21

    Koliko smo postali izopaceni, koliko je zla u nama! Nama ni Bog ne moze pomoci!

  • Dani

    13. avgust 2012 | 15:58

    Iz dana u dan desavaju se takve stvari da to postaje tuzno i zalosno! Ljudi, postajete monstrumi, niko vam ne moze pomoci dok ne resite da pomognete sami sebi!!!

  • coa

    13. avgust 2012 | 14:34

    Ove stvari se ne desavaju od skora, nego vec oduvek. Razlika je u.tome sto se narod vise ne sramoti da izlazi u javnost sa istinom sto je dobro. U svakom slucaju smatram da je nase pravosudje. .. kako da se izrazim u pm... vrlo loae i da treba dosta stvari da se menjaju tako da ti silovatelji budu obavezno kastrirani. Kako li se ta jadna devojka sad oseca.. od rodjenog oca silovana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA