ISKASAPLJENA: Nađeni glava i stopalo žene

Nakon što je pronađeno stopalo u reci Kredit, u istočnoj kanadskoj provinciji Ontario, ronioci i psi tragači pronašli i glavu ženske osobe

  • 0

Kanadska policija pronašla u reci Kredit, u istočnoj provinciji Ontario, glavu jedne žene nakon što je ranije u istoj reci pronađeno odsečeno stopalo.

Nakon što je pronađeno stopalo, policija je započela istragu u ovoj oblasti ne bi li pronašla druge delove tela, ali je u roku od 24 sata pronađena samo glava.

Kako javlja "Frans pres", u istrazi učestvuju i ronioci i psi tragači.

Istražni sudija pokušava da utvrdi da li delovi tela pronađeni u reci Kredit pripadaju istoj osobi i koliko je ona bila stara i visoka, a budući da su nokti na prstima odsečenog stopala namazani žutim lakom, zaključeno je da je reč o ženskom stopalu.

- Bez uzroka smrti ne možemo reći da je reč o ubistvu, ali je sigurno u pitanju zločin - rekao je inspektor regionalne policije Rendi Kouen.

U Kanadi se skoro dogodio sličan slučaj komadanja tela, kada je jedan porno-glumac u maju u Montrealu ubio kineskog studenta, raskomadao njegovo telo, snimio ubistvo i postavio snimak na Internet, a nekoliko delova tela poslao nemačkim federalnim političkim strankama i školama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA