TRAGEDIJA: Zatrpao motoristu sa 10 tona vrelog bitumena! (FOTO)

"Bilo je užasno, u vazduhu je mogao da se oseti miris izgorelog tela. Prvo su se čuli užasni krikovi, a onda je nastupila sablasna tišina", rekao je jedan od očevidaca nemilog događaja

  • 3

Vozač skutera smrtno je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u gradu Juhuanu, u provinciji Zhejiang. Do nesreće je došlo kada je vozač kamiona punog bitumena pokušao da ga zaobiđe, ali se prevrnuo. Na vozača skutera je tada palo deset tona vruće, lepljive smese.

Vozač kamiona Jang Fu rekao je policiji da je naglo skrenuo jer je pokušavao da izbegne skuter koji je naglo izleteo pred njega.

- Bitumen se izlio na jadnog vozača skutera. Bilo je užasno, u vazduhu je mogao da se oseti miris izgorelog tela. Prvo su se čuli užasni krici, a onda je nastupila sablasna tišina - ispričao je svedok čitavog događaja Liu Jin za kineske medije.

Vatrogasci su izvukli telo nesrećnog vozača, ali bila su im potrebna posebna zaštitna odela jer se ova smesa čuva na temperaturi od 100 stepeni Celzijusovih.

(Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA