"Audijem" ubio dvojicu pešaka ispred noćnog kluba

Miloš S. (21) iz Smoljinca bio je za volanom "audija A6" austrijske registracije, kada je usled neprilagođene brzine udario pešake koji su se nalazili na desnoj strani kolovoza, Petra Cvejića (20), Nenada Obradovića (48) i Vladana J. (21)

  • 0

Dvojica Požarevljana, Petar Cvejić (20) i Nenad Obradović (48), poginuli su na putu u Malom Crniću, kada je na njih svojim vozilom "Audi A6" naleteo Miloš S. (21) iz Smoljinca.

Prijatelj poginulih mladića, Vladan J. (21), koji se sa njima kretao kao pešak, u ovoj nesreći zadobio je teške telesne povrede, zbog kojih je prebačen u Urgentni centar u Beogradu i nalazi se u kritičnom stanju.

Do nesreće je došlo rano ujutru, oko 3,30, na oko stotinak metara od noćnog kluba "Džipsi najt", na magistralnom putu koji, preko Malog Crnića, vodi od Požarevca ka Petrovcu na Mlavi.

"Trojica pešaka kretala su se ka Požarevcu desnom stranom puta, kada je na njih naleteo Miloš S. iz Smoljinca, vozeći prebrzo svoj "Audi

A6", austrijskih registarskih oznaka. Zbog siline zadobijenog udarca, Petar Cvejić i Nenad Obradović preminuli su na licu mesta, dok je Vladan J, sa povredama opasnim po život, prebačen u beogradski Urgentni centar", kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Protiv vozača je podneta krivična prijava, uz određenje policijskog zadržavanja od 48 sati, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je izvršenim alkotestiranjem, utvrđeno je da je on imao 0.82 promila alkohola u krvi.

Kako nezvanično saznajemo, trojica Požarevljana noćas su bila u klubu "Džipsi najt", iz koga su krenula posle tri sata ujutru, pešice ka Požarevcu, gde žive u romskom naselju "Radna mala".

- Ubrzo nakon njihovog izlaska iz kluba, začuli smo jak tresak, pa smo svi istrčali na ulicu, gde smo videli auto i tela kako leže po asfaltu - kažu neki od posetilaca kluba, koji se nalazi u blizini diskoteke "Madona".

Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo pristigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt Cvejića i Obradovića, dok je teško povređenog Vladana J. prebacila za Beograd.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA