Zarubac: Vadiću sina iz groba ako slažu da nije ubijen!

Miloš Zarubac kaže da će tražiti novo veštačenje ukoliko obdukcioni nalaz pokaže da njegov sin nije pretučen na smrt

  • 0

Porodica Nebojše Zarupca (39) iz sela Batalage kod Koceljeve angažovala je dva advokata, koji će zbog njegove nasilne smrti tužiti crkvu i državu! Tužbu je najavio Nebojšin otac Miloš Zarubac, povodom sutrašnjeg saslušanja dvojice Peranovićevih pomoćnika pred istražnim sudijom Višeg suda u Šapcu.

- Sveštenika Branislava Peranovića i njegove pomoćnike Nemanju Radosavljevića Kebu i Dragana Mirkova Mrvicu tužiću za teško ubistvo na svirep način. Moj sin nije bio predoziran, kao što sada pokušavaju da prikažu, nego je ubijen od batina! Kada su ga doneli iz Centra za odvikavanje od droge "Sretenje" u Jadarskoj Lešnici kod Loznice bio je sav modar od podliva. Ako treba, vadićemo ga iz groba, da dokažemo da je bio žrtva mahnitog batinanja - kaže Miloš Zarubac.

Otac kaže da će tražiti novo veštačenje povreda ukoliko obdukcioni nalaz slaže da Nebojša nije ubijen.

- Ukoliko obdukcioni nalaz pokaže da nije ubijen od batina, tražiću otkopavanje i novu obdukciju! Sačekaćemo da stignu rezultati, ali ukoliko pokušaju da izvrdaju istinu, neću im to dozvoliti. Moraće i crkva i država da odgovaraju za njegovo ubistvo! Moj sin je bio narkoman, ali je ipak bio čovek! - ozlojeđeno kaže Miloš Zarubac.

U istrazi protiv sveštenika Branislava Peranovića (54), osumnjičenog za teško ubistvo Nebojše Zarupca (39), štićenika Centra za odvikavanje od droge "Sretenje" u Jadarskoj Lešnici kod Loznice, sutra će kao svedoci biti saslušani Nemanja Radosavljević Keba i Dragan Mirkov Mrvica.

Svedok Dragan Mirkov Mrvica  je u razgovoru za Telegraf.rs rekao da se ne plaši saslušanja.

- Nisam kriv i nemam razloga da strepim zbog sutrašnjeg saslušanja! Neću ništa da vam kažem o događaju, intervju možete da dobijete tek onda kada se ceo slučaj završi - rekao je Mirkov.

(A. T. / Foto: Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA