IŠAO NA MESO: Ugrizao policajca prilikom legitimisanja!

Drmaku je određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira"

  • 1

Tridesetogodišnji Drmaku R. iz Ćuprije sinoć je, prilikom legitimisanja, ugrizao policajca Policijske stanice u Ćupriji i naneo mu laku telesnu povredu.

Kako je danas saopštila Policijska uprava u Jagodini, Drmaku je određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira".

On se tereti da je u nedelju uveče oko 20 sati "prema policijskim službenicima PS Ćuprija koji su vršili legitimisanje lica pružio otpor i policijskog službenika S.B ujeo za ruku nanevši mu laku telesnu povredu", navodi se u saopštenju.

Nakon isteka mere zadržavanja Drmaku će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Paraćinu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    20. avgust 2012 | 16:02

    Sta je bilo sa onim likom sto je ubio onog sa splava ,onog decka iz obezbedjenja???Jel su ga uhapsili?To se skroz zataskalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA