STRAVIČNO: Magarca vezanog za kamion vukli po putu! (VIDEO)

Na Jutjubu okačen snimak mučenja magarca na periferiji Podgorice, Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja predviđa kaznu od dvadesetostrukog do dvestostrukog iznosa najniže cene rada u Crnoj Gori za prisiljavanje životinja na ponašanje koje kod njih izaziva bol, patnju, povredu ili strah

  • 2

Na Internet stranici Jutjub postavljen je stravičan snimak mučenja magarca, a ove gotovo neverovatne scene dogodile su se na periferiji glavnog grada Crne Gore, u naselju Mareza, na putu između imanja Knjaz prema nikšićkoj magistrali.

Snimak je napravljen u subotu 18. avgusta, a ostavljen je i broj registarskih tablica kamiona za koji je životinja bila vezana - DG*AG860.

Simbolično ili ne, snimak je nazvan "Mučitelj sa Mareze".

"KOMENTAR: Ja ga nemam, a moj šura, koji je inače ovo snimio, je svoje mišljenje iznio na snimku", piše osoba koja je "okačila" video-snimak.

Da li će policija reagovati nakon ovog očiglednog primera mučenja životinje, ostaje da se vidi.

Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja predviđa kaznu od dvadesetostrukog do dvestostrukog iznosa najniže cene rada u Crnoj Gori za prisiljavanje životinja na ponašanje koje kod njih izaziva bol, patnju, povredu ili strah (član 8 stav 1 taka 13).

(D. Z. / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljuba

    21. avgust 2012 | 12:13

    Ma kakva novcana kazna... Ja bi vozaca vezao umesto magareta pa po gasu...

  • Македонче

    21. avgust 2012 | 15:08

    Aaa.... Не бих ја њему новчану!! Ја бих то у ѕатвор, али зна се који затвор!!!! Јадна животиња, па зар смо на то спали, да нема више никаквог осјећаја да је то живо биће?!!!!! Човјече, гољооо!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA