PLATIO NA ĆUPRIJI: Udarila ga struja dok ju je krao - zadobio teške opekotine!

Krađom struje od Elektrovojvodine gubi se, kako je procenjeno, iznos koji premašuje sumu koju je to privredno društvo za distribuciju električne energije prošle godine uložilo u održavanje sistema i remonte

  • 1

Meštanin Opova N. I. zadobio je opekotine prilikom pokušaja krađe struje pa su ga nakon povređivanja, pripadnici policije prebacili u pančevačku bolnicu.

Elektrovojvodina je danas saopštila da se nesreća dogodila u Opovu 18. avgusta u kasnim večernjim satima, podsećajući da "već mesecima upozorava na to da nestručno i neovlašćeno samouključenje na električnu mrežu, osim što je veliko društveno zlo i krivično delo, predstavlja i opasnost po život".

Povređeni N. I. nema zasnovan pretplatnički odnos sa Elektrodistribucijom u Pančev, a naselje u kojem se desio incident "poznato je po masovnoj neovlašćenoj potrošnji električne energije".

Krađom struje od Elektrovojvodine gubi se, kako je procenjeno, iznos koji premašuje sumu koju je to privredno društvo za distribuciju električne energije prošle godine uložilo u održavanje sistema i remonte.

- Zato je neophodno krađi struje stati na put, jer bi se na taj način sasvim sigurno izbegli ogromna društvena šteta i tragedije -  ističe Elektrovojvodina i ponovo poziva nadležne državne institucije da daju punu podršku u suzbijanju krađe električne energije.

(I. M. Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA