• 0

Tukli čoveka jer je digao tri prsta!

Dvojica Cetinjana Mirko Damjanović (22) i Perica Lopičić (23) napali Podgočanina Vladimira Brkovića (23) na koncertu grupe "Perper" na Cetinju i oborili ga na pločnik jer je pozdravio tradicionalnim srpskim pozdravom

  • 0

Zvuci poznatih nota legendarne crnogorske grupe Perper preksinoć na Letnjoj pozornici u Cetinju inspirisali su Podgočanina Vladimira Brkovića (23) na podizanje tri prsta, zbog čega se samo nekoliko trenutaka kasnije našao na pločniku, pišu "Dnevne novine".
Dvojica Cetinjana Mirko Damjanović (22) i Perica Lopičić (23), koji su se zatekli takođe u publici, u neposrednoj blizini Brkovića i njegovog druga Nikole Novakovića, takvo ponašanje su shvatili kao provokaciju, zbog čega nisu mogli da se obuzdaju.

"Odmah su krenuli na Brkovića, Damjanović ga je udario stisnutom pesnicom u glavu, nakon čega je pao i udario u kameni naslon stolice. Međutim, odmah su razdvojeni i udaljeni jedni od drugih", rekao je sagovornik iz policije.
Prema psanju "Dnevnih novina" kada su se ponovo sreli po završetku koncerta, Damjanović i Lopičić su ponovo nasrnuli na Brkovića, ali su ih nekoliko trenutaka kasnije razdvojili policijski službenici nakon čega su privedeni u njihove prostorije.
Damjanović i Lopičić su saslušani pod sumnjom da su se nasilnički ponašali.
(D. Z. / Izvor: Dnevne novine, foto: Kurir)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima