Tukli čoveka jer je digao tri prsta!

Dvojica Cetinjana Mirko Damjanović (22) i Perica Lopičić (23) napali Podgočanina Vladimira Brkovića (23) na koncertu grupe "Perper" na Cetinju i oborili ga na pločnik jer je pozdravio tradicionalnim srpskim pozdravom

  • 0

Zvuci poznatih nota legendarne crnogorske grupe Perper preksinoć na Letnjoj pozornici u Cetinju inspirisali su Podgočanina Vladimira Brkovića (23) na podizanje tri prsta, zbog čega se samo nekoliko trenutaka kasnije našao na pločniku, pišu "Dnevne novine".

Dvojica Cetinjana Mirko Damjanović (22) i Perica Lopičić (23), koji su se zatekli takođe u publici, u neposrednoj blizini Brkovića i njegovog druga Nikole Novakovića, takvo ponašanje su shvatili kao provokaciju, zbog čega nisu mogli da se obuzdaju.

"Odmah su krenuli na Brkovića, Damjanović ga je udario stisnutom pesnicom u glavu, nakon čega je pao i udario u kameni naslon stolice. Međutim, odmah su razdvojeni i udaljeni jedni od drugih", rekao je sagovornik iz policije.

Prema psanju "Dnevnih novina" kada su se ponovo sreli po završetku koncerta, Damjanović i Lopičić su ponovo nasrnuli na Brkovića, ali su ih nekoliko trenutaka kasnije razdvojili policijski službenici nakon čega su privedeni u njihove prostorije.

Damjanović i Lopičić su saslušani pod sumnjom da su se nasilnički ponašali.

(D. Z. / Izvor: Dnevne novine, foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA