TRAGEDIJA: Unuk se utopio u Savi, deda se obesio zbog toga!

S. J. (11) udavio se u Savi, a njegov deda Vladimir (60), skrhan tugom i bolom, ne mogavši da preboli smrt unuka, tokom noći se obesio u dvorištu porodične kuće

  • 3

Velika tragedija u naselju Boljevci nadomak Beograda! S. J. (11) utopio se u Savi, zbog čega se njegov deda ubio!

 

Kako Telegraf nezvanično saznaje, deda i unuk otišli su na Savu juče tokom dana. Oko 16 sati dečak je skočio u vodu, ali nije isplivao. Policiji je u 17 sati prijavljeno utapanje dečaka. Na Savu su odmah upućeni ronioci, koji su do kraja dana bezuspešno tragali za njegovim telom.

 

Kako su za Telegraf rekli u policiji, Vladimir Jovanović (60) bio je u vodi sa unukom koji nije znao da pliva. Dečak mu je ispao iz ruku i potonuo je. U potrazi za dečakom, ronioci Žandarmerije su pretražili tok reke nizvodno od "divlje" plaže. Pokosili su i travu u reci, kako bi našli telo u slučaju da se zamrsilo u travu.

 

Vladimir Jovanović, skrhan tugom i bolom, nije mogao da preboli smrt unuka, pa se tokom noći obesio u dvorištu porodične kuće!

 

(E. T.)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA