Ranio suprugu igrajući se pištoljem!

Jasmin N. (19) iz Požarevca uhapšen je jer se tereti da je pucao iz revolvera koji mu je doneo njegov rođak, pogodivši pri tom svoju suprugu N. D.

  • 0

Jasmin N. (19) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je ranio revolverom svoju maloletnu suprugu N. D., naneveši joj teške telesne povrede.

- On se tereti da je 19. avgusta, u jutarnjim satima, pucao iz revolvera koji mu je doneo njegov rođak, pogodivši pri tom svoju suprugu, koja je stajala u blizini. Ona je lekarsku pomoć zatražila tek u večernjim satima, kada je bolničkom osoblju izjavila da je povrede zadobila pri padu s bicikla - kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Pošto je bilo jasno da se ne radi o padu, već o ranjavanju iz vatrenog oružja, lekari su ovaj slučaj prijavili policiji.

Zbog težine povreda, N. D. je zadržana na lečenju u požarevačkoj Opštoj bolnici, na odeljenju intenzivne nege, dok je njen suprug uhapšen i predat istražnom sudiji, uz krivičnu prijavu zbog ugrožavanja opšte sigurnosti, uz nanošenje telesnih povreda.

Nakon pucnjave, rođak osumnjičenog je pobegao i za njim se intenzivno traga.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA