KROKODIL U DRAVI: Doplivao do obale, izgrizao deci cipele i pobegao!

Stručnjak za reptile je na osnovu ugriza zaključila da su deca imala neverovatnu sreću jer je zaista reč o krokodilu, koji je verovatno pobegao nekome ko ga je držao kao kućnog ljubimca

  • 0

Vatrogasci, policajci i helikopteri pretraživali su juče i prekjuče Dravu kod koruškog Sahenburga u potrazi za velikim krokodilom, kojeg je, navodno, videlo dvoje 11-godišnjaka.

Dečak i devojčica su se u sredu kupali u reci, kada su primetili da se njihovim stvarima na obali približio krokodil, izgrizao im cipele i otplivao. Deca su pobegla na drugu stranu reke, a kada su to ispričali roditeljima, pozvana je policija.

Stručnjak za reptile Helga Hap je na osnovu tih ugriza, kao i otisaka na obali zaključila da su deca imala neverovatnu sreću jer je zaista reč o krokodilu. Potraga je nastavljena danas, a celo područje je zatvoreno za javnost.

Kako se krokodil našao u Dravi, nije jasno, a Helga Hap veruje u to da je on nekome ko ga je držao kao kućnog ljubimca pobegao dok  je pokušavao da ga okupa, ili mu je jednostavno dosadio.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA