PUCNJAVE U BEOGRADU: Jedan mladić ranjen, drugi u bekstvu

Ranjeni mladić ne želi da sarađuje sa policijom, stanje mu je stabilno, a pripadnici MUP tragaju za osumnjičenim koji je pucao na Vračaru

  • 2

U Urgentni centar večeras oko 21 sat primljen je mladić star oko 19 godina, koji je ranjen u nogu. Kako saznajemo, on je privatnim kolima dovezen iz Ljermontove ulice.

Ne zna se ko je pucao, niti tačno mesto gde se dogodila pucnjava, pošto povređeni ne želi da sarađuje sa policijom. U Urgentnom centru kažu da je stanje ranjenog mladića stabilno.

Samo sat kasnije u Beogradu se dogodila još jedna pucnjava, u kojoj, srećom, nema povređenih. Naime, u Molerovoj ulici na Vračaru nepoznati mladić pucao je u vazduh. Prema rečima očevidaca, on je pucao ispred jednog kafića, gde je sedeo veliki broj ljudi. Policijske patrole tragaju za osumnjičenim.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    27. avgust 2012 | 06:09

    I ovog ranjenog enmriona od 19godina sto nece da saradjuje propustio bi ga kroz sake pa bi onda pricao sa njim.I on treba da robija i to zajedno sa napadacem da dele istu celiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA