SAD: Ubio Srbina umesto jelena

Nikolas J. Nerić poginuo u Ohaju kada je na njega pucao drugi lovac

  • 0

Misleći da puca u jelena, u prirodnom rezervatu Grand River (Ohajo) američki lovac slučajno je ubio Srbina Nikolasa J. Nerića (26).

Nesreća se dogodila u utorak, ali se još uvek istražuje šta je Nerić imao od odeće, da li je imao pušku i da li je uopšte bio u lovu.

Hitnoj službi u Farmingtonu u utorak se javio muškarac koji je rekao da je njegov brat, 45 minuta ranije, slučajno pogodio nekoga u lovištu. On je tvrdio da Nerić nije nosio sigurnosni prsluk i da nije imao pušku.

Istragu su pokrenuli istražitelji Sobraćajne policije Ohaja, ali su je prepustili Sekretarijatu za prirodne resurse (ODNR), piše Blic.

Prema rečima predstavnice za štampu ODNR, Džeremi Grejem, istražitelji pokušavaju da utvrde šta je Nerić imao na sebi kada je ubijen.

- Ne možemo da budemo sto odsto sigurni da je bio u lovu, ali je velika verovatnoća da jeste. I dalje pokušavamo da stupimo u kontakt s porodicom. Istražitelji treba da razgovaraju s njima, ali su oni očigledno u žalosti i mi to poštujemo - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA