"DIVLJI ZAPAD" USRED BEOGRADA: Oteo mladića da bi od njegovih roditelja iznudio 400 dolara!

Policijski inspektori Voždovca uhapsili su Zorana Aleksića zbog sumnje da je oteo Predraga M(28), u nameri da od njegovih roditelja iznudi 400 dolara! Aleksić je u Ustaničkoj ulici pucao iz pištolja pored žrtve kako bi je zaplašio

  • 1

Policijski inspektori Voždovca uhapsili su Zorana Aleksića zbog sumnje da je oteo Predraga M. (28), u nameri da od njegovih roditelja iznudi 400 dolara!

Aleksić je u Ustaničkoj ulici pre nekoliko dana pucao iz pištolja pored žrtve, pomenutog Predraga M, kako bi ga zaplašio. Odmah po saznanju da im je sin otet, porodica ostećenog mladića pozvala je policiju. Inspektori su brzo pronašli iznuđivača, koji je pokušao da pobegne ka Ulici Vojislava Ilića.

U jednom trenutku Aleksić je izvadio pištolj i uperio ga u policajce. Ipak, inspektori su ga brzo savladali, a žrtvu oslobodili.

Aleksić (32) je do sada više puta osuđivan za teška krivična dela, a iza rešetaka je proveo 11 godina. Nakon poslednjeg hapšenja, policija je protiv njega podnela krivične prijave za iznudu, tešku krađu, napad na službeno lice i ugrožavanje javne sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    27. avgust 2012 | 18:27

    Povecati kazne.Ovaj kad izadje sta ce drugo da radi nego ponovo pistolj i da krade,preti.Za nas normalne nema posla a kamo li za ovakve.Za silovanje dati 100god,za ubistvo isto,za pokusaj ubistva isto.I ne da sede u zatvoru i da ih hrane a o drzavnom trosku.Treba ih poslati na poljoprivredu,rudnik,neke teske i prljave poslove a ne da sede i cekaju oslobodjenje pa sve novo nanova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA