Krali delove sa izgorelog autobusa!

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe s Kosova, s privremenim boravkom u Podgorici, zbog krađe delova autobusa kragujevačkog "Autosaobraćaja", koji je juče izgoreo na putu Podgorica - Cetinje

  • 1

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe s Kosova, s privremenim boravkom u Podgorici, zbog krađe delova autobusa kragujevačkog "Autosaobraćaja", koji je juče izgoreo na putu Podgorica - Cetinje.

Uprava policije je navela da su uhapšeni H. H. (38), S. H. (36) i Z. C. (40) koji su ukrali više delova sa izgorelog autobusa.

Oni su delove autobusa utovarili u auto-prikolicu "ford", podgoričkih registarskih oznaka, posle čega su pokušali da pobegnu, ali ih je sprečila cetinjska policija.

Crnogorska policija saopštila je da su ukradeni delovi autobusa odmah vraćeni radnicima preduzeća "Autosaobraćaj" iz Kragujevca.

Autobus kragujevačkog preduzeća izgoreo je juče ujutru u mestu Gospoština, na putu Podgorica - Cetinje, ali nije bilo povređenih putnika.

(A. T. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbarossa

    28. avgust 2012 | 12:41

    Sto ne napisete da su u pitanju cigani? Neregistrovan auto, neregistrovana prikolica... sve je njima dozvoljeno... cak i da kradu . Bice pusteni jer su zatvori puni i nema gde vise da ih trpaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA