MNOGO SE LOŽE: Švedska UDBA spucala 650.000 dolara na Džejms Bond žurku!

Švedski premijer je nakon što je ovo saznao izjavio za novine da su šefovi tajnih službi veoma dobro plaćeni i da bi trebalo da znaju malo bolje da se ponašaju

  • 0

Švedski premijer naredio je da šefovi tajnih službi počnu da kontrolišu trošenje svojih zaposlenih na zabave, nakon što je u javnost dospela informacija da je švedska špijunska agencija SAPO priznala da je napravila tematsku Džejms Bond žurku koja ih je koštala 4,3 miliona kruna, to jest 650.000 dolara.

Švedske novine Dagens Niheter su napisale da je agencija SAPO prošle godine priredila zabavu za 1.000 zaposlenih  na kojoj su bili stolovi za rulet, orkestar obučen u frakove koji je svirao pesme iz filmova o Džejms Bondu, kao i mnogobrojni švedski umetnici.

Švedski premijer je nakon što je ovo saznao izjavio za novine da su šefovi tajnih službi veoma dobro plaćeni i da bi trebalo da znaju malo bolje da se ponašaju.

(Izvor: B. Tasić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA