PRVA ŽRTVA ROŠTILJIJADE: Pojeo 200 ćevapa iz opklade i onesvestio se!

Miloš Rajković iz Gornjeg Stopanja za manje od sat vremena, uz pomoć pet litara špricera, smazao oko pet kilograma mesa, pa pao u nesvest

  • 0

Samo što je ministar obrazovanja Žarko Obradović dao znak da Roštiljijada može da počne, zbog prejedanja je intervenisala Hitna pomoć.  Naime, Miloš Rajković iz obližnjeg Gornjeg Stopanja kod Leskovca zbog opklade je za nešto manje od sat vremena, uz pomoć pet litara špricera, smazao 200 ćevapčića (nešto manje od pet kilograma mesa), ali je "uneredio i gornji i donji sprat" i onesvestio se.

"Ma, daću mu i 500 evra, a ne 100 za opkladu, samo da preživi", rekao je Novica S, Rajkovićev rođak, dok su mu lekari ukazivali pomoć.

Na otvaranje svetskog festivala roštilja sjatilo se preko 60.000 posetilaca iz cele Srbije, ali i iz Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, Bugarske, Grčke, Mađarske, Rumunije i Slovenije. U jednom trenutku nastupalo je više od 30 trubačkih orkestara s juga Srbije, a očekuje se i dolazak legendarnog Fejata Sejdića.

(Tanjug)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA