Bez zvaničnih informacija o daljem poslovanju Ju-Es-Stila

U smederevskoj železari ne žele da komentarišu trenutno stanje u proizvodnji

  • 0

Kompanija Ju-Es-Stila Srbija nema nikakve zvanične informacije da će krajem januara čelni ljudi američke kompanije doneti odluku o njenom daljem poslovanju, izjavio je direktor komunikacija Ju-Es-Stila Srbija Nemanja Brković.

Brković nije želeo da komentariše navode pojedinih medija da će poslednji dan januara biti "dan D" za dalje poslovanje smederevske železare, ističući da Ju-E-Stil Srbija.

"U skladu sa poslovnom politikom kompanije, ne komentarišemo trenutno stanje u proizvodnji, van redovnih kvartalnih finansijskih izveštaja", naglašavaju u toj kompaniji.

Direktor komunikacija je dodao da finansijski rezultati te kompanije u Srbiji nisu zadovoljavajući, ali se istražuju sve mogućnosti u cilju poboljšanja trenutne situacije.

Ju-Es-Stil Srbija je 9. januara skratio radnu nedelju, tako što većina zaposlenih u kompaniji ima jedan dan plaćenog odsustva nedeljno, uz naknadu za taj dan u iznosu od 60 odsto od njihove pune zarade.

(Tanjug/Foto: cs.uss.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA