• 8

PAŽNJA, PAŽNJA: Uskoro kreće makedonski "Telegraf"!

Kompanija "Internet Group", vlasnik vašeg i našeg Telegrafa.rs, kupila 50 % udela u najvećoj makedonskoj izdavačkoj kompaniji "Grafički centar Skoplje", a jedan od prvih projekata je pokretanje novog internet portala "Telegraf MKD" na makedonskom, engleskom i albanskom jeziku

  • 8

Kompanija "Internet Group", koja stoji iza portala Telegraf.rs, postala je vlasnik 50 % kompanije "Grafički centar Skoplje"(GCS), najvećeg izdavača štampanih medija u Makedoniji.
Kupovinom polovine akcija GCS od grupacije "Orka holding" iz Makedonije, "Internet group" je postao suvlasnik najveće štamparije u Makedoniji, a ujedno i suizdavač najtiražnijih makedonskih dnevnih listova "Dnevnik", "Vest", "Utrinski vesnik", "Makedonski sport" i nedeljnog izdanja "Tea moderna".


"Sa ciljem da promovišemo i održimo već dokazani srpski brend - internet portal Telegraf.rs, jedan od naših sledećih planova je i pravljenje novog nezavisnog internet portala u Makedoniji pod nazivom "Telegraf MKD", koji će predstavljati jednu od najsavremenijih platformi do sada razvijenih u našoj susednoj državi, sa redakcijom u kojoj će 50 novinara biti aktivno 24 časa svakog dana u nedelji.
Internet portal "Telegraf MKD" će biti dostupan u tri elektronska izdanja: na makedonskom, albanskom i engleskom jeziku, zaključuje se u saopštenju kompanije "Internet Group".
O strateškom partnerstvu "Internet group" i "Orka holdinga" već su izvestili i makedonski mediji. Tako portal "Dnevnik.mk" javlja kako je makedonska kompanija postigla dogovor sa srpskom firmom o dugoročnoj saradnji, koja će se se naročito odnositi na razvoj elektronskih online medija.
- "Internet grup" je vlasnik Тelegrafa(www.telegraf.rs), elektronskog portala којi ima najveći rast i rejting u Jugoistočnoj Evropi". Ovaj portal mesečno dostiže posećenost od preko pet miliona čitalaca, 16 miliona otvorenih stranica i više od 150.000 posetilaca samo u Makedoniji, piše između ostalog Dnevnik.mk.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gape Caparovski

    OK. Bas lepo i drago mi je .

  • Anja

    "više od 150.000 posetilaca samo u Makedoniji" Po meni je ovo sasvim dovoljno da se razmišlja o proširenju na taj deo, što je očigledno i učinjeno i bravo za investiciju. Posao se širi tamo gde postoji tržište i to je to. Zdrava ekonomska odluka i svaka čast. Kupujmo domaće ali i prodajmo domaće, jer je tako zdravije. Želim vam puno sreće u daljem radu, i da se čitate u celoj jugoistočnoj Evropi. Samo hrabro!

  • Bravo Bravo

    Bravo i čestitke na širenju ovog super portala van granica Srbije

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima