• 0

Policajac oslobođen optužbe za mito!

Saši Talijanu optužnicom je stavljeno na teret da je u periodu od jula 2004. do maja 2007. u Žabarima, Požarevcu I Smederevskoj Palanci u više navrata zahtevao i primao poklon kako ne bi podnosio krivične prijave

  • 0

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom se policajac Saša Talijan oslobađa odgovornosti za krivična dela primanje mita i odavanje službene tajne. Na ovakvu presudu požarevačkog suda žalio se viši javni tužilac, ali je Apelacioni sud tu žalbu odbacio.
Saši Talijanu optužnicom je stavljeno na teret da je u periodu od jula 2004. do maja 2007. godine, u Žabarima, Požarevcu i Smederevskoj Palanci, u više navrata zahtevao i primao poklon kako ne bi podnosio krivične prijave protiv određenih lica.

Takođe, njemu je optužnicom stavljeno na teret i da je neutvrđenog dana u martu mesecu 2007. godine, jednom licu učinio dostupnim podatke koje nije smeo, jer predstavljaju službenu tajnu.
(D. K.)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima