• 0

Policajac oslobođen optužbe za mito!

Saši Talijanu optužnicom je stavljeno na teret da je u periodu od jula 2004. do maja 2007. u Žabarima, Požarevcu I Smederevskoj Palanci u više navrata zahtevao i primao poklon kako ne bi podnosio krivične prijave

  • 0

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom se policajac Saša Talijan oslobađa odgovornosti za krivična dela primanje mita i odavanje službene tajne. Na ovakvu presudu požarevačkog suda žalio se viši javni tužilac, ali je Apelacioni sud tu žalbu odbacio.
Saši Talijanu optužnicom je stavljeno na teret da je u periodu od jula 2004. do maja 2007. godine, u Žabarima, Požarevcu i Smederevskoj Palanci, u više navrata zahtevao i primao poklon kako ne bi podnosio krivične prijave protiv određenih lica.

Takođe, njemu je optužnicom stavljeno na teret i da je neutvrđenog dana u martu mesecu 2007. godine, jednom licu učinio dostupnim podatke koje nije smeo, jer predstavljaju službenu tajnu.
(D. K.)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima