FLAŠOM U GLAVU: Napadnut predsednik stranke NOPO! (FOTO)

Narodnog poslanika Nikolu Tulimirovića napale su dve nepoznate osobe, dok je verbalno pokušavao da zaštiti bezbednost drugog čoveka, navodi se u saopštenju stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora"

  • 3

Narodnog poslanika Nikolu Tulimirovića, predsednika stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora", proteklog vikenda napale su dve nepoznate osobe, nakon čega mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru i on je pušten kući, saopštila je večeras ta stranka.

Tulimirović je rekao, kako se navodi u saopštenju, da bi mu bilo teško da poveruje da napad, koji se dogodio u noći između petka i subote, ima veze s njegovim političkim delovanjem.

On je policiji rekao da je napadnut zato što je verbalno pokušao da zaštiti bezbednost drugog čoveka, za koga je mislio da je ugrožen, navodi se u saopštenju.

Kako navodi njegova stranka, iako je napadnuti Tulimitović izgubio dosta krvi usled posekotina od staklene boce, kola hitne pomoći su ga dovezla u svesnom stanju na Urgentni centar, gde mu je ekipa lekara ukazala pomoć.

- Duboke posekotine na glavi i desnoj podlaktici su zašivene i izvršene su hitne analize, posle čega je pušten, uz uput za nastavak lečenja - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otpor Seljačinama

    3. septembar 2012 | 22:12

    U zemlji ludaka, na seljovitom Balkanu...

  • svasta

    3. septembar 2012 | 23:25

    ne podrzavam nasilhe ali ovo je neka visa sila presudila. Prvo sto je u predizbornoj kampanji zavaravao ljude da nisu stranka(znam sta su pricali preko telefona kada su zvali i na netu), vec da glasate peotiv svih, a drugo sto je covek srpske nacionalnosti formirao stranku za manjinu samo da bi se domogao fotelje. Jos jednom, ne podrzavam nasilje ovo, ali realno si zasluzio... peace...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA