Beba popila izbeljivač za veš, oporavlja se u Tiršovoj!

Posle hitne intervencije lekara i ispumpavanja stomaka, zdravstveno stanje desetomesečne bebe je bolje, ali joj je utvrđeno oštećenje želuca

  • 2

Desetomesečna beba N. Đ. popila je nepoznatu količinu sredstva za izbeljivanje "veniš", pa su je roditelji hitno odvezli na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, saznaje Telegraf!

Posle intervencije lekara i ispiranja stomaka, njeno zdravstveno stanje je bolje, ali joj je utvrđeno oštećenje želuca.

Kako saznajemo, beba je puzala po stanu i iskoristivši trenutak nepažnje majke u kupatilu pronašla flašu izbeljivača, ali je progutala samo malo tečnosti, a veći deo prosula.

Bebi se rade sve druge neophodne analize i nije životno ugrožena. Trenutno se nalazi na Odeljenju intenzivne nege u Tiršovoj, gde će ostati na 24-časovnom posmatranju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija

    4. septembar 2012 | 15:47

    a sta ce venis na dihvatbebine ruke? i kako to da je desetomesecna beba podigla bocu i otvoril je sama? tu nesto ne stima bas. imam sina od 18 meseci i tvrdim da ne ume otvoriti sam takvu bocu! verovatno su bili zauzeti facebookom!

  • Jelena

    5. septembar 2012 | 01:12

    Marija ne lupaj! 90% ljudi hemiju drzi u kupatilu na dohvat ruke, nesto nisam cula da je kriju po frizideru, ormarima... Prosto sekund nepaznje i eto desava se, najbitnije je da se bebana lepo i brzo oporavi a roditeljima da sto pre zaborave te verovatno uzasno teske trenutke... Svima se desava po neka nezgodica roditelji da ne ispustaju decu sa vida a Bog je tu da nam pomogne i sacuva ih. Brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA