TRAGIČNO: Beskućnik ubijen u Skadarliji, uhapšen ubica!

Beskućnik star oko 50 godina, poznat po imenu Milanče i Miki, zatečen je mrtav u lokvi krvi ispred kafane "Velika Skadarlija" u boemskoj četvrti Skadarlija u centru Beograda

  • 0

Radomir Pejić (52) uhapšen je zbog sumnje da je ubio skitnicu u Skadarliji. Pretpostavlja se da su ubica i žrtva bili pod dejstvom alkokola, kada je doslo do svađe, koja je okončana ubadanjem i ubistvom, saznaje Telegraf.

Beskućnik star oko 50 godina, poznat po imenu Milanče i Miki, zatečen je danas, oko 14 sati,  mrtav u lokvi krvi, ispred kafane "Velika Skadarlija" u boemskoj četvrti Skadarlija u centru Beograda. Hitna pomoć,koja je došla na poziv nekoliko klošara, koji su otkrili zločin, mogla je samo da konstatuje srmt.

Kako Telegraf.rs saznaje, Pejić je nožem nasrnuo na Roma beskućnika i usmrtio ga dok su ostali spavali na ulici.

- Ubijeni beskućnik kod sebe nije imao nikakav lični dokument. Živeo je sa grupom klošara na ulici i svi su spavali u kartonima kod kafane "Verlika Skadarlija". Napadač mu je neneo jedan ubod u srce usled čega je iskrvario i umro. Prvi rezultati istrage ukazuju da se zločin odigrao oko 11 sati. Napadač je uspeo da pobegne neopaženo, dok su ostali beskućnici spavali, a ubistvo je otkriveno dva sata kasnije  - navodi izvor blizak istrazi.

Na uviđaju je utvrđeno da su sigurnosne kamere obližnjeg lokala bile uključene u vreme tragičnog događaja i snimak je predat policiji, koja treba da proveri da li se vidi ko je ubio beskućnika. Za napadačem se traga.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA