OPREZ! Nepoznata žena pljačka majke sa decom u Tašmajdanskom parku!

Svakodnevno između 18 i 21 sat pljačkašica se na dečjem igralištu pravi da čita knjigu, koristeći trenutak kada se majke odvoje od kolica da ih pokrade

  • 0

Tašmajdanskim parkom u Beogradu hara "žena lopov"!

Nepoznata ženska osoba prati majke s decom i čeka pogodan momenat da ih opljačka. Policija je primila prijave oštećenih majki i intezivno traga za počiniocem iz parka, saznaje Telegraf.

Kako za Telegraf kaže M. P. (33), jedna od opljačkanih majki iz Tašmajdanskog parka, dok je nedavno šetala sina za trenutak je ostavila dečja kolica da bi detetu dohvatila loptu. Kada se vratila do kolica videla je otvorenu tašnu. u kojoj više nije bilo novčanika sa novcem i dokumentima!

- Bukvalno na nekoliko sekundi sam ostavila kolica koja su od mene bila udaljena najdalje dva metra, a kada sam se vratila do njih videla sam da su mi iz torbe ukradeni novčanik i mobilni telefon - tvrdi ona.

Opljačkana Beograđanka kaže da su joj u policiji rekli da je primećena žena koja se svaki dan, između 18 i 21 sat, pravi da čita knjigu na dečjem igralištu, a istovremeno prati ko se igra sa detetom i ne gleda u kolica.

- Kada sam prijavila pljačku i ispričala šta mi se i gde dogodilo, u policiji su mi rekli da imaju osumnjičenu ženu - kaže ona.

M. P. kaže da je stupila u kontakt sa drugim opljačkanim majkama iz Tašmajdanskog parka da bi se dogovorile kako da se organizuju ukoliko policija ne otkrije počinioca.

- Cilj nam je da možemo decu slobodno da izvedemo u park, da se igramo sa njima i uživamo u njihovom odrastanju, a ne da budemo u grču i strepimo od lopova - kaže ona.

Nacelnik uprave policije MUP Srbije, general Mladen Kuribak, za Telegraf je potvrdio da je policija dobila više prijava o krađi u Tašmajdanskom parku, i dodao da je evidentirana jedna osoba za koju se sumnja da je počinilac.

- Dobili smo prijave o počinjenim krađama u Tašmajdanskom parku. Evidentirali smo jednu žensku osobu koja odgovara opisu iz prijava i policija intezivno traga za njom sa ciljem rasvetljavanja ovog slučaja, kako bi deca i njihovi roditelji bili bezbedni - kaže general Kuribak.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA