Sudar na pruzi Beograd-Bar, ima povređenih!

Pet osoba je povređeno u nesreći do koje je došlo u mestu Vukovački most, a pretpostavlja se da vozač kamiona nije stao na signale da voz nailazi

  • 0

Pet osoba je povređeno u sudaru voza i kamiona koji se dogodio oko podne na pruzi Beograd-Bar.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, do nesreće je došlo u mestu Vukovački most, a saobraćaj na pruzi je u prekidu.

Nezgoda se dogodila u 12.10 sati, a prema prvim podacima, povređen je mašinovođa Nebojša Vučinić, kondukteri Velizar Stošić i Dragan Janičić, kao i vozač kamiona.

Osim njih, lakše povrede zadobila je putnica Marina Peličić, koja je nakon udara voza u kamion, zadobila posekotine nosa.

Svi povređeni nalaze se u Urgentnom bloku Kliničkog centra u Podgorici, gde su u toku lekarske intervencije.

Na pružnom prelazu u Vukovcima u toku je policijski uviđaj, a pretpostavlja se da vozač kamiona nije stao na signale svojih kolega koji su pored pružnog prelaza govorili da voz nailazi.

Putnici lokalnog voza ispričali su da je udar bio strahovit. Radojica Lukić ispričao je da ga je udar pomerio sa stolice, te da je video kako mašinovođa i konkdukteri iz mašinske kabine preleću u prvi vagon.

- To je bilo strašno, ali eto, srećom, niko nije stradao u udesu - kazao je Lukić.

Nakon udara, prednji deo kompozicije vukao je najmanje 100 metara nekoliko tona težak kamion, a za sobom su povukli i žice od struje na pružnoj kontaktnoj mreži.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me, Foto: Zoran Đurić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA