ŽENA SMUK: Požarevljanka vozila sa 3,09 promila alkohola u krvi!

Zbog vožnje u pijanom stanju Violeta S. je isključena iz saobraćaja i poslata na trežnjenje, a količinom alkohola u krvi nadmašila je dosadašnji "rekord" od 3,04 promila

  • 0

Zbog vožnje u pijanom stanju, u prethodnih nedelju dana, na području Požarevca, iz saobraćaja su isključena tri vozača i poslata na trežnjenje, među kojima i Violeta S., koja je vozila sa 3,09 promila alkohola u krvi.

 

Ovolikom količinom alkohola u krvi, Violeta S. nadmašila je dosadašnji "rekord" od 3,04 promila, koji je od početka maja ove godine držao Radovanče S. iz Sibnice.

 

U poslednjih nedelju dana, vozači su izazvali 11 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, pet je zadobilo teže, a deset lakše povrede. Uzroci ovih udesa bili su vožnja u alkoholisanom stanju i prevelika brzina.

 

U istom periodu, novčano su kažnjena 182 vozača, a protiv 225 podnete su prekršajne prijave, uglavnom zbog prevelike brzine.

 

(D. K.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA