• 0

NESTAO LEŠ: Nemac poginuo u Crnoj Gori - telo misteriozno izgubljeno u transportu!

Rolf S. poginuo je u Crnoj Gori, a avion je njegovo telo prevezao u Beograd, a posle, navodno, u Frankfurt, odakle je trebalo da bude prebačeno u Drezden. Ali, u Frankfurtu tela nema

  • 0

Planinar Karlheinz Rolf S. (71) iz Drezdena poginuo je u brdima u Crnoj Gori. Njegovo telo trebalo je prebaciti u nemačku pokrajinu Sasku, ali su sanduk i pokojnik u haosu štrajka "Lufthanse" nestali, piše "Bild".
Rolf je poginuo 26. avgusta na planini Durmitor. Nekoliko dana su ga tražili, a nakon što su ga pronašli njegov brat (85) zatražio je da ga prevezu kući.

Avion je sanduk sa telom prevezao najpre iz Podgorice u Beograd, a odatle "Jatovim" avionom navodno u  Frankfurt. Prema podacima lokalnog pogrebnog poduzeća i nemačke ambasade u Crnoj Gori, kovčeg i leš se nalaze u hladnjači na frankfurtskom aerodromu. Tvrde i da je kovčeg zatim "Lufthansom" trebalo da bude prebačen u Drezden. Međutim, u "Lufthansi" tvrde da kod njih nije nikakav kovčeg koji je doleteo iz Crne Gore i koji treba da bude prebačen u Drezden.
Istovremeno, u Drezdenu pogrebno poduzeće čeka i telo preminulog i kovčeg. Kažu da se nadaju tome da će uskoro sve rešiti.
(Izvor: 24sata.hr)


 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima