BRUTALNO: Mesarskim čekićem pretukli geja - usred Beograda!

Policija je na mesto napada došla nakon nekoliko minuta, ali nije zatekla napadače, a na poziv policije ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je povređenog V. M. prebacila u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, nakon čega je oko 7 časova ujutru pušten kući

  • 9

Mladić V. M. (25), gej seksualne orijentacije, pretučen je u noći između 7. i 8. septembra 2012. u parku u Fruškogorskoj ulici u Beogradu. Napad se dogodio oko 1.30 časova posle ponoći, a pretučenog mladića, koga je policija zatekla u polusvesnom stanju, Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar, gde mu je konstatovano više teških telesnih povreda kao što su kontuzija glave, istegnuće vrata, naprsline na zubima donje vilice, više masnica, podliva, oguljotina po licu i drugo.

Policiju je pozvao V. D. (23), koji bio u društvu V. M. i koji je takođe bio napadnut, ali je uspeo da pobegne i obavesti policiju.

V. M. i V. D. su u noći napada prolazili kroz park idući ka obližnjem gej klubu, kada su iz parka začuli povike: "Pederi, pederi!". Njih dvojica su zastali i pogledali u pravcu odakle su dolazili povici i ugledavši šestoricu mladića starosti između 16 i 20 godina, koji su sedeli na klupama u parku i koji su odmah zatim skočili i potrčali u njihovom pravcu. V. D. je, videvši da jedan od napadača trči ka njemu sa mesarskim čekićem u ruci, počeo da beži i uspeo je da mu umakne utrčavši u baštu kafića, iz koje je pozvao policiju.

U međuvremenu, napadači su se domogli V. M. i brutalno ga pretukli u parku, nanevši mu teške telesne povrede i odmah zatim se razbežali, prenosi Gej strejt alijansa. 

Policija je na mesto napada došla nakon nekoliko minuta, ali nije zatekla napadače, a na poziv policije ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je povređenog V. M. prebacila u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć nakon čega je oko 7 časova ujutru pušten kući. Pored pretučenog V. M. policija je na mestu napada zatekla bačen mesarski čekić i jednu jaknu, za koje se pretpostavlja da ih je ispustio neko od napadača.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kajzer

    9. septembar 2012 | 16:54

    Kako bas uvek da se neki napad desi neposredno pred paradu?? Mnogo slucajnosti... Cele godine im ne fali dlaka sa glave ali bas pred paradu uvek ih neko mrzi , bije...

  • Nevermind

    9. septembar 2012 | 19:17

    Kako primitivno, tuci nekoga samo zato sto je gej.. Svi smo ljudi, tako treba i da se ponasamo, a ovo je na jednom potpuno zaostalom nivou, uzas.. Treba tuci te frajere koji su napali, a onda pobegli. Grozno.

  • SickBoy

    9. septembar 2012 | 21:24

    Silan mi je i taj huligan, tukao ga mesarskim cekicem a ovaj vec ujutru pusten kuci.... Pederi, onog dana kad shvatite da ne trebate smarati vasim pederstvom "paradom" i kad prihvatite da cemo vas zvati pederi mozda i budete imali malo mira!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA