UBIO SE ZBOG ĆERKE: Policajac pucao sebi u usta kad je saznao da mu je dete umrlo!

Kad mu je javljeno da je najstarija ćerka umrla od leukemije, policajac Saša Stanisavljević (46) izašao je iz automobila i ubio se iz službenog pištolja

  • 8

Policajac Saša Stanisavljević (46) iz Alakinca kod Surdulice izvršio je samoubistvo juče oko 5.30 časova, kad mu je javljeno da je njegova najstarija ćerka Milica (18) umrla u bolnici od leukemije.

Očajni otac izašao je iz automobila, stavio cev službenog pištolja u usta i ispalio hitac.

Prema rečima njegovog zeta Dragana, tragičnu vest čuli su kad su krenuli u nišku bolnicu da poseteMilicu.

- Tek što smo izašli iz kuće i prešli obližnju reku, javili su nam da je umrla - priča Dragan.

Saša je u prvom trenutku ćutao, a onda rekao da će ipak otići u Niš. Nakon nekoliko metara zatražio je Draganu da stane jer mora u toalet.

- Znao sam da je Milicu neizmerno voleo, ali mi nije palo na pamet da će se ubiti. Izašao je napolje, ni vrata nije dobro zatvorio. A onda je odjeknuo pucanj. Istrčao sam i video ga mrtvog na zemlji, s pištoljem pored ruke - očajan je Dragan.

Prema njegovim rečima, Saša i cela porodica nadali su se da će se Milica izlečiti. Leukemija joj je otkrivena pre mesec dana, kad su Saša i njegova supruga Violeta primetili da se mnogo zamara i da ne može da jede. Posle analize krvi saznali su da ima opaku bolest.

- Svi smo mislili da će ozdraviti, ali nismo bili u pravu. Nije bila u bolnici ni mesec dana, a umrla je. Bog joj je dao samo mesec dana života - kaže jedna rođaka.

(Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA