Direktor škole tražio 1.500 evra da bi zaposlio nastavnicu geografije!

S. P. (40) uhapšen zbog sumnje da je tražio i primio mito od 1.500 evra da bi I. M. zaposlio kao nastavnicu geografije u Osnovnoj školi "Vožd Karađorđe" u Smederevu

  • 0

Direktor Osnovne škole "Vožd Karađorđe"  S. P. (40) uhapšen je zbog sumnje da je tražio i primio mito od 1.500 evra da bi nastavnicu I. M. (27) primio u stalni radni odnos u toj školi.

Policijska uprava u Smederevu saopštila je da je S. P. mito primio od N. J. (40) iz Mladenovca kako bi njegovu pastorku primio u stalni radni odnos, kao nastavnika geografije. N.  J. je takođe uhapšen.

Po donošenju rešenja o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme, N. J. je direktoru škole isplatio dogovoreni iznos novca.

Krivičnom prijavom obuhvaćena je i nastavnica geografije iz Smedereva, koja je osumnjičena da je saizvršilac davanja mita sa svojim očuhom. Ona će biti saslušana u redovnom postupku, dok će uhapšeni, po isteku policijskog zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji.

(M. S. / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA