Kerum: Srbi su krivi za sve, oni vladaju medijima u Hrvatskoj!

- Srbi deluju u Evropi, a kamoli u Hrvatskoj, to su strašne pozicije, pogotovo u medijima. Ja sam samo rekao ono što većina naroda misli - izjavio je gradonačelnik Splita

  • 0

Gradonačelnik Splita Željko Kerum vratio se na scenu gostovanjem u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2", u kojoj je optužio Srbe da imaju najveći uticaj na medije i tokove novca u Hrvatskoj.

Kerum je još jednom ponovio da je njegova greška to što je ušao u politiku, a kao ishodište svih svojih problema vidi upravo svoju spornu izjavu da bi "Srbi trebalo da znaju gde im je mesto i da nikada ne bi hteo Srbina za zeta".

On tvrdi da Srbi imaju većinski uticaj na medije i na novac u Hrvatskoj.

- Srbi deluju u Evropi, a kamoli u Hrvatskoj, to su strašne pozicije, pogotovo u medijima. Ja sam samo rekao ono što većina naroda misli i ono što ja mislim - rekao je Kerum.

Na pitanje da li smatra da je njegovo nepojavljivanje u javnosti kukavički čin, Kerum odgovara negativno te još jednom ponavlja da se u Splitu nije dogodila nijedna "izvanredna situacija" zbog koje bi on morao hitno intervenisati.

(D. Z. / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA