ZAKAZALI TUČU PREKO FB: Maloletnici se tukli palicama, kamenicama i staklenim flašama!

U centru Banjaluke sukobile se grupe mladića rođenih 1996. i 1997. godine iz naselja Nova Varoš i Starčevica

  • 0

Grupa maloletnika rođenih 1996. i 1997. godine iz dva banjalučka naselja Nova Varoš i Starčevica preko Fejsbuka dogovorili su tuču palicama, kamenicama i staklenim flašama u centru Banjaluke.

Policija je posle prijave o tuči u centru Banjaluke, u nedelju uveče oko 20.40 sati, odmah intervensala, ali nije nikog zatekla na mestu gde se tuča trebala održati.

Međutim, u susednim ulicama pronađena je veća grupa maloletnika koji kad su videli policiju počeli su da beže, ali je njih 17 sustignuto i legitimisano.

Policija je ispitivajući pohvatane maloletnike saznala da je kod spomenika bana Milosavljevića došlo do tuče između više osoba iz naselja Nova Varoš i Starčevica, tako što su se međusobno tukli teleskop palicama ''viper'' i gađali kamenicama i staklenim flašama, saopšteno je iz CJB Banja Luka.

Policajci su čak pronašli maloletnika koji je u navedenoj tuči zadobio povrede zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć.

U toku je i indentifikacija preostalih učesnika u tuči.

(Telegraf.rs / Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA