PROKUPLJE: Muž odgrizao obraz ženinom ljubavniku!

A. R. iz Prokuplja završio u bolnici nakon obračuna sa sugrađaninom M. Đ, koji ga je napao i u tuči mu odgrizao deo obraza, sumnjičeći ga da je u tajnoj vezi s njegovom suprugom

  • 0

Obračun između dvojice muškaraca izbio je nasred ulice, u prokupačkom naselju Pojate, a na kraju je morala da interveniše policija. M. Đ. je već duže vreme sumnjao da ga supruga vara sa A. R, ali to nikako nije mogao da dokaže. Zato je odlučio da se sretne sa suparnikom i oči u oči raščisti stvari.

- Incident se dogodio u Pojatskom naselju, ispred zgrade u kojoj žive roditelji A. R. Prema jednoj verziji, M. Đ. je uzeo suprugin telefon i sa njega poslao poruku A. R. u njeno ime i tražio da se nađu. Prema drugoj, on je telefonom pozvao A. R. i rekao mu da siđe ispred zgrade - kaže izvor blizak istrazi.

- Suparnici su se ubrzo našli i odmah je počela rasprava i ubrzo prerasla u tuču. Skakali su jedan na drugog kao sumanuti, udarali se pesnicama i šutirali, a M. Đ. je u jednom trenutku ujeo za obraz svog protivnika prepričava sagovornik i dodaje da su se dva muškarca toliko udarala da je na kraju krvi bilo na sve strane.

Tuču dvojice Prokupčana posmatrao je jedan od prolaznika.

- Udarali su se, rvali, valjali po betonu, sve vreme psujući jedan drugog. Onda je jedan od njih urliknuo, ali se ovaj drugi nije zaustavio. Srećom, policija je brzo stigla, pa je tuča prestala. Posle sam čuo da je jednom od njih otkinut deo obraza. Strašno. Ko zna kako bi se sve završilo da nije došla policija - ispričao je očevidac.

-Policiju je pozvao otac A. R, koji je prijavio da njegovog sina bije drugi muškarac. Odmah je naveo ime napadača, što govori da su se dve porodice očigledno poznavale - kaže sagovornik.

Protiv dvojice suparnika će biti podnete adekvatne prijave. A. R. nije želeo da razgovara o obračunu sa policijom i sve vreme je ćutao, dok je M. Đ. izjavio da ga je A. R. prvi napao. A. R. je odmah nakon obračuna, u pratnji policije, došao u bolnicu "Dr Aleksa Savić". Lekari su mu konstatovali razdernu ranu na jagodici desnog obraza.

- Dužina povrede bila je dva i po santimetra, a pacijent je nakon ukazane pomoći prebačen na odeljenje ORL, gde mu je rana zašivena. Nakon saniranja povrede pušten je kući - potvrđeno je u prokupačkoj bolnici.

(Telegraf.rs / Izvor: Vesti online)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA