• 0

NLO IZNAD LOVĆENA: Crnogorac foto-aparatom "ulovio" male zelene! (FOTO)

Iako Miloš Pušonjić kaže da je koristio metod brze fotografije, NLO se vidi samo na jednoj od njih, na prethodnoj i sledećoj fotografiji nema mu ni traga

  • 0

Fotografišući okolni pejzaž dok je bio na izletu na Lovćenu, Podgoričanin Miloš Pušonjić, slučajno je uslikao nešto što liči na neidentifikovani leteći objekat (NLO). Neobičnu pojavu je uočio tek kada je pregledao fotografije koje je napravio.
- Iznenadio sam se kad sam ovo video. Bio sam na izletu, na Lovćenu i nisam namerno fotografisao ovaj prizor. Tek kada sam pregledao arhivu svojih fotografija, za oko mi je zapao detalj koji mi nije delovao ni kao ptica niti kao bilo koja letilica koju sam video – rekao Pušonjić za portal Analitika.


On ističe da je fotografiju napravio metodom brze fotografije ali da se ovaj objekat vidi samo na jednoj od fotografija.
- Na prethodnoj i sledećoj fotografiji se objekat ne vidi. Vidi se samo na priloženoj fotografiji. A pošto nisam koristio nikakve tehnike obrade fotografije ubeđen sam da se radi o NLO-u – rekao je autor fotografije.
Na čitaocima je da presude o validnosti ove fotografije.
(Telegraf.rs / Izvor: Tehnologija.me)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima