UZNEMIRUJUĆE: Policajci silovali zatvorenika pendrekom - u Gruziji neredi (VIDEO)

Nakon što su juče dve televizijske stanice prikazale snimak kako čuvari zlostavljaju zatvorenike, uključujući i snimak silovanja zatvorenika pendrekom, došlo je do nereda u prestonici

  • 2

Na stotine demonstranata blokiralo je saobraćaj u centru Tbilisija, nakon što su juče dve televizijske stanice prikazale snimak kako čuvari zlostavljaju zatvorenike, uključujući i snimak silovanja zatvorenika  policijskom palicom.

Video-snimak zlostavljanja zatvorenika u Gruziji izazvao je proteste u prestonici, a ministar nadležan za zatvore u zemlji podneo je danas ostavku.

Vlada tvrdi da je reč o političkoj provokaciji pred parlamentarne izbore, 1. oktobra, a predsednik Mihail Sakašvili obećao je da će svi izvršioci zlostavljanja zatvorenika biti kažnjeni, prenela je agencija AP.

Trojica policajaca su uhapšena, a ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su oni dobili pare od kolega bliskih sa opozicionim liderom Bidzinom Ivanišvilijem za organizovanje i snimanje zlostavljanja. Ivanišvili negira te tvrdnje.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆ VIDEO (gnusan čin počinje od 6. minuta i 15 sekundi)

(I. D. /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OnlyME

    19. septembar 2012 | 17:37

    jebem li jim mamu u picku lopovsku.ovde se vidi ko je pravi kriminalac!!!

  • ljilja

    19. septembar 2012 | 18:56

    Ja ovde ne vidim ni pendrek, ni silovanje,samo da ovaj sto je snimao je okretao kameru ka onima sto stoje i to baas u vreme kada je bilo rupe izmedju ljudi,gde su se videli zatvorenici lepo i sta im rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA