Vrbovali Beograđanke za prostituciju u Austriji!

Sumnja se da su uhapšeni Srđan P. (1979), Marijana S.(1988) i Milijana s. (1968) od maja do septembra vrbovali više zenskih osoba radi seksualne ekploatacije, odnosno trgovine ljudima

  • 0

Policija je uhapsila Srđana P. (1979), Marijanu S. (1988) i Milijanu S. (1968) zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, saopštio je danas MUP Srbije.

Sumnja se da je ova grupa od maja do septembra 2012. godine, na području Beograda, vrbovala više ženskih lica radi seksualne eksploatacije u Austriji kroz agencijsku prostituciju.

Navedenim licima određeno je policijsko zadržavanje i uz krivičnu prijavu biće predati dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Hapšenje su izvršili pripadnici Uprave kriminalističke policije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu, a prilikom izvršenja krivičnog dela identifikovano je više žrtava trgovine ljudima, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA