Četiri udesa u Beogradu, sedam osoba povređeno

Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 sata na uglu Hercegovačke i Železničke ulice u Zemunu, rekla je Macura

  • 0

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 sata na uglu Hercegovačke i Železničke ulice u Zemunu, rekla je Macura. Muškarac star 26 godina, vozač, zadobio je povredu grudnog koša, a žena stara 39 godina, koja se nalazila na mestu suvozača, zadobila je povredu glave i distenziju, odnosno istezanje vrata, istakla je Macura.

Dvojica mladića, od kojih je jedan star oko 17 godina a drugi 18 godina, zadobili su povredu glave i distenziju vrata, rekla je Macura. Prema njenim rečima, povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Sinoć oko 21.15 sati, u Ulici Nikole Drulovića ispred broja 78, u Velikom Mokrom Lugu, muškarac star oko 59 godina je u saobraćajnom udesu zadobio povrede glave, grudnog koša i abdomena i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Rano jutros, nešto posle pet časova, na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, u saobraćajnom udesu muškarac star oko 23 godine, koji se nalazio na mestu suvozača, zadobio je razderotinu potiljačnog dela glave i prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

U saobraćajnom udesu, oko 20 sat,i u Prvomajskoj ulici u Zemunu, povređena je kao pešak ženska osoba stara oko 25 godina. Ona je zadobila povrede glave, oba kolena i prevezena je u KBC Zemun, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA