• 0

FILMSKA PLJAČKA NA NBG: Likovi s plavom perikom i dečijim kolicima oteli 2.5 miliona!

Naoružani razbojnici poprskali suzavcem radnika obezbeđenja EFG banke u Milutina Milankovića 34 na Novom Beogradu. Svedoci nisu bili sigurni da li je u toku prava pljačka ili snimanje nekog filma

  • 0

Pljačka novca izgledala je kao scena iz uzbudljivog akcionog filma!
Naoružani razbojnik s plavom perikom i crnim sunčanim naočarima, u pratnji pajtaša koji je gurao dečija kolica, poprskao je suzavcem radnika obezbeđenja EFG banke, ispred pošte u Milutina Milankovića 34 na Novom Beogradu, i oteo mu 2,5 miliona dinara!

Pljačka EFG banke dogodila se oko 11 sati u tržnom centru u bloku 23 na Novom Beogradu, u uskom prolazu između pošte i parfimerije "Lili". Razbojnici su čekali radnika obezbeđenja kada je sa novcem izlazio iz banke, kamuflirani u gužvi.
Kada se čovek s novcem približio ulazu u poštu, gurnuli su mu prazna dečija kolica pod noge, a onda potegli pištolje, poprskali ga suzavcem i dokopali se vreće s novcem.
Žena koja prodaje na obližnjoj tezgi kaže za Telegraf.rs da je bila zbunjena i da nije znala da li je u pitanju pljačka ili snimanje filma.

- Zatekla sam se s mužem i sinom baš pored pljačkaša! Jedan je imao plavu periku i crne sunčane naočare, a drugi je gurao prazna dečija kolica. Kada su prsnuli suzavac, i meni su na trenutak zasuzile oči, ali sam videla kada su oteli vreću i pobegli. Moj muž je bio u čudu i pitao je: "Da li se ovi zajebavaju?!" Ali, kada su iz banke u panici istrčali službenici i počeli da zovu policiju, sve nam je bilo jasno - kaže žena s pijace.
Policija je odmah po dolasku zatvorila pešački prolaz zbog skupljanja dokaza i uzimanja otisaka. Pljačkaši su uspeli da umaknu između solitera, ali policija na osnovu opisa dobijenog od očevidaca intenzivno traga za njima.
(A. T: / Foto : Marko Todorović)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima