SUĐENJE PARAVINJI: Pregledani snimci sa nadzornih kamera

Nastavljeno suđenje Draganu Paravinji optuženom za otmicu, silovanje i ubistvo maloletne Antonije Bilić. U toku je pregledanje dokaza sa nadzornih kamera sa puteva kojima je Paravinja vozio

  • 0

Suđenje Draganu Paravinji, optuženom za otmicu, ubistvo i pokušaj silovanja maloletne Antonije Bilić iz Drniša, nastavljeno je danas pregledanjem snimaka nadzornih kamera sa puteva kojima je vozio 7. juna 2011. godine, na dan nestanka devojke.

U nastavku suđenja na Županijskom sudu u Šibeniku, umesto pregleda i utvrđivanja stanja predmeta, koji sadrži više od 1.000 strana pisanog materijala, Paravinjin advokat Ankica Giljanović insistirala je da se sve strane iz predmeta čitaju.

Advokat Vinko Ljubičić, koji zastupa porodicu Bilić, nije se pojavio na poslednja dva ročišta jer detaljno čitanje predmeta smatra suvišnim s obzirom na to da ga sve strane već odavno poseduju, javljaju hrvatski mediji.

S obzirom na to da spis ima više od hiljadu stranica, očekuje se da presuda neće  biti izrečena krajem septembra, kao što je bilo najavljeno.

Portparol Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić danas nije rekao kada će biti zakazano novo ročište u ovom suđenju zatvorenom za javnost.

Antonija Bilić nestala je 7. juna prošle godine, nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala u Paravinjin kamion.

(I. D. /Glassrpske.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA