Splićanin na Fejsbuku napao Vladu: E moja vlado za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom!

"E moja (nažalost) vlado. Za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom. Svatko ko ima mogućnost seli iz ovog smeća, a ne države, pa tako i ja", napisao je u svom pismu mladić iz Splita

  • 2

Mladić iz Splita Ante J. (26) , ogorčen zbog situacije u Hrvatskoj, uputio je pismo vladi na njenom Fejsbuk profilu, u kojem objašnjava zašto je nezadovoljan situacijom u državi i zašto odlazi, prenose hrvatski mediji.

Splićanin je u Hrvatskoj izazvao veliko interesovanje, pa su njegovo pismo na mreži podelili brojni korisnici Fejsbuka.

"E moja (nažalost) vlado. Za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom. Svatko ko ima mogućnost seli iz ovog smeća, a ne države pa tako i ja", počeo je pismo ovaj Splićanin.

"Imam 26 godina i 2 kredita jedan sam nedavno rešio (nisam ih dizao zbog luksuza nego da bi žena, deca i ja mogli da pokrijemo režije i račune i da imamo od čega da živimo)... Samo se pitam da li je tako i u ostalim državama... Ja mislim da nije i zato idem da proverim. Nadam se da tamo gde idem cene radnika, da dobije platu koju zaslužuje, da ga gazda ne je** sa prekovremenim satima kad ih treba platiti, da dobije platu za svaki mesec, a ne kao ovde kod nas", napisao je Ante.

On kaže da nije dobio platu 5 meseci, ali, kako kaže, koga briga za to? "Vi ćete reći recesija je... Da li je neko od vas iz vlade pokušao da živi bez plate 5 meseci?"

"Štedite i vi pa smanjite svoje plate sa 20.000 kuna na 5.000, pa me baš zanima od čega bi štedeli. Normalan čovek ne može 100 kuna mesečno da ostavi sa strane, da uštedi nešto za svoje dete, a ako sam nešto loše i uvredljivo napisao možete da me tužite, ali nećete imati od čega da naplatite jer nemam ništa. Možete me poslati u zatvor, tamo ću bar znati da ću sutra imati nešto za ručak", piše u pismu ogorčenog državljanina Hrvatske.

(D. Z. / Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    21. septembar 2012 | 19:46

    Hvala bogu,da vam više nije kriv srpski remetilački faktor...U Jugoslaviji si imao za režije i leba da ješ.... A ćaća ti je hteo šahovnicu,sad je ispohuj pa jej...!

  • edy

    21. septembar 2012 | 19:43

    Ni kod nas nista bolja situacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA