• 9

SKANDAL U NIŠU: Nastavnica biologije 15 godina predavala deci drogirana!

Na sudu nastavnica OŠ "Kralj Petar Prvi" je priznala da je na heroinu od 1996. godine i da ga je uzimala ušmrkavinjem, a niko u školi u kojoj je radila nije znao za njenu "slabost"

  • 9

Nastavnica biologije u niškoj OŠ "Kralj Petar Prvi", četrdesetogodišnja Aleksandra Milivojević, priznala je danas pred Višim sudom u Nišu da se drogira petnaest godina.
Milivojevićeva je uhapšena 27. oktobra prošle godine u blizini škole u kojoj je predavala, prilikom kupovine heroina. Pred sudom se branila navodnim neznanjem da je posedovanje droge za sopstvenu upotrebu krivično delo.

- Priznajem da sam 27. oktobra 2011. godine kupila 0,15 grama heroina od Tamare Nikolić. Heroin koristim od 1996. godine, uzimala sam ga ušmrkivanjem. Smatrala sam da nisam zavisna i nikada se nisam lečila. Posle ovog događaja javila sam se Zavodu za mentalno zdravlje, oni su utvrdili da ne postoji zavisnost nego zloupotreba psihoaktivnih supstanci. Drogu više ne uzimam – iznela je u svojoj odbrani Milivojevićeva.
Tamara Nikolić, kojoj se sudi zbog dilovanja droge, priznala je da je nastavnici prodala heroin.
- Ona me je tog dana pozvala telefonom i pitala me da li sam preuzela heroin od čoveka od koga sam ga nabavljala i da li može da dobije jednu dozu, jer je i ranije od mene kupovala drogu. Dogovorile smo se da se nađemo i ja sam joj predala paketić herioina, a ona meni 10 evra i 500 dinara, koliko je imala kod sebe. Ta količina droge košta 20 evra, pa smo se dogovorile da mi ostatak doplati kad bude imala novca – kazala je na glavnom pretresu Nikolićeva.
Istina o narkomanskoj zavisnosti nastavnice biologije otkrivena je slučajno. Policija je pratila Tamaru Nikolić, zbog sumnje da diluje drogu i zatekla je dok je heroin prodavala Aleksandri. Ona je odmah uhapšena, dok je nastavnica odvedena u policiju nakon završetka časa, jer se po kupovini heroina vratila u školu.

Direktor OŠ "Kralj Petar Prvi" Robert Džunić saopštio je za naš portal da je nakon saznanja za njenu narkomansku biografiju, Aleksandra Milivojević dobila otkaz.
- Ona je dugo bila na bolovanju, a čim se vratila na posao na osnovu sprovedenog disciplinskog postupka izrečen joj je otkaz – rekao je Džunić i dodao da niko u školi nije znao da se Aleksandra drogira, iako je petnaest godina bila nastavnica.
Ukoliko bude osuđena, Milivojevićevoj preti kazna zatvora do tri godine.
(V.A.)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckobe

    Ako si faca na dop se navuci malo se zezaj pa se onda svuci :)

  • Df dama

    kao nije bila zavisna od heroinaA aaaa kad bi se zzezali

  • Simkacokolada

    Debil zena. -.-

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima