IMENOVANJE: Predrag Ćulibrk v. d. direktora Telekoma Srbija

Nadzorni odbor kompanije usvojio je predlog Vlade Srbije i imenovao doskorašnjeg direktora "Telekoma Srpske" za vršioca dužnosti generalnog direktora

  • 0

Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Predraga Ćulibrka za vršioca dužnosti generalnog direktora kompanije, čime je usvojen predlog Vlade Srbije.

Predrag Ćulibrk rođen je 1968. godine u Rumi, a diplomirao je na Odseku za telekomunikacije Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu 1994. godine, a od juna 2007. godine bioje  generalni direktor "Telekoma Srpske" (RS, BIH).

Karijeru je započeo u Direkciji za razvoj i investicije "Telekoma Srbija", tadašnjem javnom preduzeću "PTT Srbija". Bio je odgovoran za poslove izgradnje i razvoja transportne mreže, telekomunikacionih servisa i planiranja saobraćaja.

"U kompaniji "Telekom Srbija" Ćulibrk je od 2005. godine bio direktor Sektora za strateško planiranje, a te godine postavljen je i za direktora Sektora za strategiju i razvoj. Bio je odgovoran za primenu novina iz oblasti telekomunikacija i sprovođenje projekata "Telekoma Srbija". Za generalnog direktora kompanije "m:tel", odnosno "Telekoma Srpske", postavljen je 18. juna 2007. godine", piše u saopštenju.

(D. Z. / izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA