• 0

Dinkić: Krediti da, ali ćemo graditi samo socijalne stanove

- Ne mislim da dajem novac za izgradnju stanova, gde to mogu da grade privatni investitori - rekao je ministar finansija i privrede, dodavši da će država graditi samo socijalne stanove i nastaviti da odobrava sredstva za kupovinu subvencionisanih

  • 0

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da će država nastaviti da odobrava sredstva za kupovinu subvencionisanih stanova, ali da više neće graditi stanove za prodaju.
- Ne mislim da dajem novac za izgradnju stanova, gde to mogu da grade privatni investitori - rekao je Dinkić na okruglom stolu o racionalizaciji parafiskalnih naknada radi podsticanja građevinarstva u Ekonomskom institutu.

Ministar je dodao da će država graditi samo socijalne stanove.
Država je za vreme prethodne vlade u okviru programa podrške domaćim građevinarima u uslovima ekonomske krize finansirala izgradnju novog naselja u Beogradu sa 4.600 stanova na mestu voždovačke kasarane "Stepa Stpanović" i naselja na Novom Beogradu "Dr Ivan Ribar", gde će biti izgrađeno oko 700 stanova.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima